Tarifes i Activitats

 • Serveis de fisioteràpia

 • Entrenament personal

 • Dietètica i nutrició

 • Psicologia & coach

 • Logopèdia

 • Activitats al gimnàs

Consulta de fisioteràpia amb cita prèvia

30€*

La consulta de fisioteràpia, inclou diagnòstic i tractament de la patologia així com un pronòstic de temps de recuperació. A més a més de l’emisió d’informes a altres professionals en cas de ser necesàri sense ningun cost afegit. Tant el diagnòstic com el tractament es basen en l’evidència científica médica, garantint així la màxima recuperació en el menor temps possible. Atenem problemes de l’aparell locomotor com lumbàlgies, cervicàlgies, tendinòsis, patologia del nervi ciàtic, problemes de raquis cervical, toràcic i lumbar, hèrnies de disc, alteracions posturals,… Al centre estem especialitzats a més a més, en la fisioteràpia esportiva amateur i d’alt rendiment així com patologies neurològiques (íctus, degeneratives…)

Ecografía diagnòstica de l’aparell locomotor

25€*

Ecografia d’alta precisió amb diagnòstic i cesió d’imatges i video en format digital.

Fisioteràpia domiciliària

<45€

1 Sesssió setmanal/ 80€ 2 Sessions setmanals Fisioteràpia al domicili del pacient, transportant tot el material necesàri per a realitzar el tractament en les millors condicions.

Assessorament clubs esportius i empreses

Evaluació de la situació ddel club i/o emmpresa i desenvolupament de l’estratègia per a aconseguir menys baixes i un augment en el rendiment i la qualitat de vidda tant dels memebres dels equips com dels treballadors de la empresa. Possibilitat d’impartir clases de Ergonomia real i funcional, exercicis de propiocepció, preparació física, estratègies per a combatir l’estrés al lloc de la feina,etc…

*Per a membres del C.A.M.A., Club Tortuga d’Algemesí, i pacients que es matriculen en un grup de forma trimestral, tindran un 10% descompte sobre tots els serveis de fisioteràpia. Si formes part d’un club esportiu i vols gaudir de les mateixes condicions, posa’t en contacte amb nosaltres!

Entrenament Personalitzat

El preparador Físic desenvoluparà per a cada cas un programa d’activitats  personalitzat segons les característiques i objectius a assolir; i amb la periodicitat que és cregui més oportuna.


Planificació per a 4set + entrevista mensual+ consultes via correu electrònic il·limitades30€


Planificació per a 4set + entrevista mensual+ consultes via correu electrònic il·limitades30€


Planificació set + entrevista setmanal + consultes via e-mail il·limitades10€/set


Dietètica i Nutrició


Primera consulta 28€

Seguiment nutricional (cada 4-6 set.)15€


A més a més de millorar la salut i el rendiment, amb el servei de dietètica i nutrició aprendràs com alimentar-te de forma sana i natural. Ens pot ajudar, per a tornar al pes ideal, controlar problemes metabòlics o per a aconseguir objectius esportius on la nutrició en previndrà de lesions i ens donarà durant els entrenaments i la competició l’energia necesària per a aconseguir l’exit amb garantíes.


Psicologia & coach

1º Consulta gratuita

Sessió de piscologia o coach50€


Les sessions de Psicologia i coach tenen un paper fonamental a les nostres vides, ajudant-nos en objectius o problemes com:

 • Desenvolpar al màxim les competències personals i laborals.
 • Estats depressius.
 • Afrontament de nous reptes o objectius socials, personals laborals o fins i tot esportius.
 • Estats de dol o separació.
 • Situacions d'ansietat o estrés.
 • Problemes d'addiccions amb substàncies o amb les noves tecnologies.
 • Problemes comportamentals en adolescentss i edat infantil.
 • Neuropsicologia: Ictus, malalties degeneratives com l'ALZHEIMER.

Logopèdia

Sessió de Logopèdia20€


Amb la Logopedia, previndrem alteracions de la comunicació, parla, llenguatge, veu… així com les funcions relacionades com la respiració, la masticació i la deglució.


Àrees de treball:

Trastorns de la veu: Disfonia funcional, orgànica, infantil i educació vocal

Trastorns del llenguatge: Retard en el desenvolupament, capacitats auditives, Afasia i Disfasia.

Transtorns de la parla: Dislalia, Disglòsia, Disartria, retards simples en la parla.

Activitats al gimnàs

Stretching

Sessions de 30’ per tal de millorar una qualitat bàsica tant per al dia a dia com, especialment en el món de l’esport. Amb l’Stretching aconseguirem millorar la condició física muscular i accelerar la recuperació muscular gràcies als efectes fisicoquimics que tenen els estiraments sobre el sistema múscul esquelètic.

Impartit per Llicenciat en Ciències en l’Activitat Física i l’Esport.

 

Preu

1 Sessió/ set 15€ al mes

Num alumnes: 4-6

 

GAC (Glutis, Abdominals i Cames)

Activitat esportiva perr tal d’aconseguir una bona forma física. És ideal per a garantir, la practica de l’esport setmanal necesàri per a tenir una vida saludable i passar una bona estona!

Impartit per Llicenciat en Ciències en l’Activitat Física i l’Esport.

 

Preu

2 Sessions/set 20€ al mes.

1 Sessió/set 15€ al mes.

Num alumnes: 4-6

 

Acondicionament físic per a esportistes

Sesssions de 50’ de duració per a millorar el rendiment i previndre lesions derivades de la pràcitca esportiva. S’utilitzen disciplines com TRX, Entrenament Funcional Especific, Pliomètrics, Circuits... especialment dirigit a persones amb practica esportiva habitual-alta que busquen concentrar el treball físic específic i treure el màxim rendiment.

Impartit per Llicenciat en Ciències en l’Activitat Física i l’Esport.

 

Preu

2 sessions/set 30€ al mes

1 sessió/set 20€ al mes

Num alumnes: 4-6

 

Pilates

Grups d’exercicis de Pilates Clinic, dirigit per fisioterapeutes formats per tal de aconseguir un acondicionament físic òptim per al dia a dia. Especialment indicat per a persones que han tingut o tenen patologia de raquis.

Els grups d’exercicis seran d’un màxim de 6 persones i es dividiran en 3 nivells depenent de l’estat de forma de la persona així com dels seus objectius.

 

Pilates Salut

Persones amb una patologia recent de raquis i que estan en la fase de recuperació de força o que comencen a fer Pialtes per primera vegada. L’objectiu és la recuperació total de la patologia a través de l’exercici així com identificar els patrons correctes de moviment per al dia a dia.

Pilates normal

Persones sanes o que han tingut alguna patologia de l’aparell locomotor ja tractada i parctiquen esport de forma setmanal i volen previndre recaigudes o lesions derivades de la pràcitca esportiva o del món laboral.

Pilates esport

Persones que practiquen esport (córrer, trail, ciclisme de carretera o de muntanya, triatló) varies vegades a la setmana de forma amateur i completar l’entrenament amb exercicis per a reforçar les zones més problemàtiques i previndre així lesions durant la temporada.

Impartit per Graduats i Diplomats en Fisioteràpia.

Preu

2 Sesssions/set 45€ al mes.

Horaris flexibles. Contacta'ns!

Num alumnes: 4-6

 

Ioga

El Ioga ha deixat de ser una disciplina tradicional física i mental per a evolucionar a un conjunt de tècniques que de la mà de la profesora Belén en aportaran un gran grau en el control mental i corporal. L'objectiu a aconseguir és el benefici físic i mental de forma holística com cap altra activitat pot aconseguir-la.

 

Preu

2 sesssions setmanals d'1h: 30€/mes.

 

PACKS

 • 1 sessió de Fisioteràpia+ Pilates(Salut, normal o esport): 60€
 • 1 sessió de Fisioteràpia + Activitat 2d/set+Planificació mensual: 60€
 • 1 sessió de Fisioteràpia + Activitat 2d/set+Planificació mensual+Nutrició: 70€
 • 1 sessió de Fisioteràpia + Pilates (Salut, norm o Esport)+Planificació mensual: 70€