4 Anys de Fisioteràpia!

Si! Ara fa 4 anys començà l’embrió del Centre de Fisioteràpia La Trobada. 4 anys marcats per la motivació, el temps dedicat dins i fora del centre, postgraus, màsters i cursos en tots els dies de la setmana i horaris possibles. Han fet junt a l’ajuda d’amics, familiars i, com no, vosaltres, el pacients aquest projecte en el que ja som 4 persones vinculades directament al centre

En el que lluitem dia rere dia per tenir el nostre treball digne, poder oferir un servei de qualitat al mateix temps que accessible per a tothom en aquestos temps tan difícils (i és que les patologies no entenen de crisi i tots tenim dret a una fisioteràpia personalitzada i amb la garantia de l’evidència científica).

4 persones en 4 anys, on hem aprés de cada cas, ens hem repartit il·lusions i responsabilitats que realitzem amb bon grat, també 4 anys acostant-nos a tot tipus de professionals sanitaris (metges, podòlegs, nutricionistes, monitors esportius, preparadors físics, infermers, auxiliars sanitaris…) dels que hem aprés moltíssim i establit lligams professionals.

També han sigut 4 anys d’evolucionar, reivindicar i refermar el com ha de ser la fisioteràpia per a nosaltres i com ha de ser per als pacients buscant la recuperació total, prevenint lesions futures, atenent dubtes i informant-vos de tot allò en el que podem ajudar-vos.

Quasi mil cinc-cents dies fent fisioteràpia en valencià a la web i al blog, a la consulta, als informes i les factures, en el dia a dia, per a dir bon dia i per a dir gràcies! Perquè La Trobada també està compromesa amb la nostra cultura,el nostre patrimoni. Un patrimoni que si no s’utilitza, si no es practica i no es dignifica acabaríem perdent.

I cada dia amb més energia, més motivació, un poquet més d’experiència i amb ganes d’aprendre, continuarem construint aquesta utopia feta realitat amb les veles ben inflades gràcies al vostre vent que sempre ens empeny cap endavant.

 

Mil gràcies!

L’equip del Centre de Fisioteràpia La Trobada

demana cita prèvia envia formulari