Consells per a recuperar-se de la Mare de Déu: Com descarregar els peus

Aprofitem l´inici de temporada dedicant-li una entrada a les festes de la Mare de Déu de la Salut on, la majoria de vosaltres o heu eixit a la provessó o heu fet algun ratet de peus per vore-la passar així que el tema ens ve que ni pintat.

200x201_blog_images-image-3

1. Estiraments

Vos deixem un enllaç on descarregar-vos alguns estiraments de la musculatura que treballa directament en la movilitat i la estabilitat del peu, són senzills i vos els podeu descarregar a trevés d´aquest enllaç

2. Passetjar descalços

200x200_blog_images-image-4Si teniu a prop una zona amb un terreny suau, platja, gespa,… no deixeu passar la oportunitat de llevar-vos les sabates i calcetins i passetjar lentament sobre aquestes superficies, notant com es mou el pes del vostre cos per baix de les vostres plantes i notant com s´estira i relaxa la planta del peu.

3. Massatge i/o automassatge

Podeu realitzar automassatge fent pressions suaus a la planta del peu en sentit longitudinal i transversal, sempre sense arribar a notar cap dolor fort ni sensació desagradable. També podeu convencer a algú i realitzar-vos massatge per parelles l´un a l´altre.
200x199_blog_images-image-5

4. Banys d´aigua calenta amb sals i olis aromàtics

Realitzar banys d´aigua calenta facilita la vasodilatació, és a dir augmentem la circulació de la sang pels peus, oxigenant tot els teixits que el componen i nutrint-los amb la qual cosa, la sensació de pesadesa-cansanci disminuirà. Es pot afegir sal marina i olis aromàtics (encara que no hi ha evidència científica, si més no, ens fa el bany més agradable).

Esperem que vos siga util aquesta informació i vos haja servit per a tenir un poc més de cura i consciència amb els nostres peus que tanta informació ens donen, i tants dies de festa soporten!

demana cita prèvia envia formulari