GIMNÀS DE NEURORREHABILITACIÓ

Com ja hem parlat en anteriors entrades, l’ACTIVITAT FÍSICA és molt important per les persones. Mantenir un estil de vida actiu, evitar el sedentarisme i, a més, realitzar exercici és fonamental. En el Centre ho sabem, tractem d’ajudar al compliment de les recomanacions que ens dona l’OMS sobre activitat, que es poden resumir en 150 minuts setmanals d’Activitat Física moderada. També hem de sumar l’estil de vida actiu i sumar temps en moviment al llarg del dia, no val sols fer l’exercici i passar al sofà!

En casos de patologies amb alteració neurològica (Ictus, Esclerosis Múltiple, Parkinson, Demència i moltes altres) aquesta ACTIVITAT guanya importància ja que va ajudar a mantenir les nostres capacitats per PARTICIPAR en el dia a dia. El manteniment d’aquestes capacitats ens va ajudar a, no sols, a mantenir-les, sinó que ens pot servir per augmentar aquestes i evitar comorbiditats i efectes adversos si aconseguim l’acompliment de les DOSIS adequades. Per aquest motiu decidirem obrir un GIMNÀS PER GENT AMB PATOLOGIA NEUROLÒGICA CENTRAL.

Molts estudis ens parlen de la necessitat d’aquest tipus d’exercici després d’alguna lesió, accident o diagnòstic d’alteració neurològica, per un motiu de Dany Cerebral Adquirit o per algun tipus d’alteració Neurodegenerativa. Marcant un mínim d’Activitat de 3 dies a la setmana, sessions de 1 hora. I així ho realitzem mínim al Centre, sempre amb Grups Reduïts per mantenir la seguretat

Els ventall de beneficis que ens aporta aquest tipus d’Activitat és ampli i variat:

  • Reducció de patologia Cardio-Vascular
  • Reducció d’Índex de Massa Corporal
  • Augment d’equilibri
  • Millora la independència en activitats del dia a dia
  • Reducció de risc de tenir obesitat

Encara que podríem posar moltes més, el que considerem més important són els aspectes de PREVENCIÓ, MANTENIMENT i MILLORA.

Comptem amb un equip amb experiència a Activitats d’Exercici grupal i especialitzat en el camp de la Neurologia per poder adaptar aquestes sessions en cada cas i poder exprimir al màxim el potencial de cada persona. Busquem sempre aprendre i millorar per poder oferir un servei amb la màxima qualitat i PASSAR-HO GENIAL A CADA CLASSE!! 

Per més informació pots contactar amb nosaltres i estarem encantats d’atendre’t!

MOLTES GRÀCIES!

COLZE A COLZE PER UNA FISIOTERÀPIA DE QUALITAT!

demana cita prèvia envia formulari