La teva primera cita al Centre de Fisioteràpia La Trobada!

Façana del Centre

Has reservat la primera cita al Centre i t’hem enviat aquest article o estàs tafanejant al web i vols conèixer com seria la teua primera visita? Estàs al lloc adequat!

Quan arribeu a la primera cita al Centre és trobareu amb la recepció, on ús passaran un document que haureu de signar sobre el consentiment informat, allí esperareu fins que el professional vaja a per vosaltres. Una vegada a consulta, començarem la sessió, que constarà de diferents parts:

 1. Història clínica: Farem una història clínica a partir de, dades generals i les lesions passades i actuals. També revisarem les proves diagnòstiques (si en portes o te’n han fet), on recaptarem la informació necessària per saber més sobre el teu cas concret. Amb aquesta informació començarem a conèixer el perquè de la teua primera visita, quins són els objectius a aconseguir i com portar-ho a terme.
 2. Exploració física: Per a nosaltres és més important la manera com el pacient viu el seu problema, com ho sent, com ho alleuja o com empitjora. Les subtileses del problema són la clau per a saber on hem de focalitzar el tractament.
  Iniciarem la recerca de més pistes mitjançant la nostra exploració, així, amb la informació recaptada a la història clínica i la valoració, aconseguirem realitzar un diagnòstic global.
 3. Tractament: Utilitzarem un seguit de tècniques individualitzades depenent de la patologia i del
  pacient, sempre adaptades a les necessitats i la situació d’aquest, fent participar al pacient a la seua recuperació de forma activa.
 4. Seguiment: A les següents visites es revalorarà l’estat del pacient, tant amb les sensacions del propi pacient com amb proves objectives realitzades a la clínica. Es realitzaran depenent de la seua evolució per poder plantejar la terapèutica a seguir i una vegada arribats a l’objectiu de recuperació, el pacient rebrà l’alta i estarà preparat per a seguir amb el seu dia a dia sense risc.

PREGUNTES FREQÜENTS

 • Quin horari d’atenció té la clínica ?

L’horari d’atenció al públic per a reservar una cita és:
▪ Dilluns: matí 10h a 13h i vesprada: 16h a 21h
▪ Dimarts-Divendres: vesprada: 15h a 21h
Es pot demanar cita presencialment dins de l’horari, també podeu telefonar a la cínica o escriure un
Whatsapp al telèfon 655195762
Si sol·liciteu cita fora de l’horari d’atenció, us demanem que tingueu una mica de paciència i dins
d’aquest horari us respondrem.

 • Que he de portar a la meua primera cita?

És aconsellable portar roba còmoda per poder realitzar l’exploració adequadament i començar amb el tractament.
Si el teu problema està relacionat amb l’activitat física, és recomanable portar roba i calçat adient
També ortesi, plantilles, faixes o qualsevol classe d’ajuda tècnica, és recomanable que la portes al Centre per explorar-te amb ella.
I el més important, portar tots els informes mèdics que pugues tindre, així com proves d’imatge o
qualsevol document mèdic rellevant per a la valoració.

 • Quant de temps dura la sessió?

A la primera cita les sessions solen durar una hora, ja que hem de realitzar l’entrevista inicial i la
valoració, aquesta visita és molt important, ja que hem de recaptar molta informació per a un correcte
diagnòstic i tractament.

Si tens una patologia de llarga evolució o es tracta d’un cas amb més dificultat que requereix més
temps d’entrevista, diagnòstic i plantejament, les sessions seran d’una hora i mitja, ja que en aquest
cas és necessari invertir més temps a la primera visita per programar el tractament i establir uns
objectius.

Les següents visites dependran de les necessitats de cada pacient.

Per a nosaltres el model de 10′ d’atenció+40′ de màquines, 5 dies/setmana que ens han proposat sempre les mútues, no té cap sentit i sols respon a un intent per traure beneficis econòmics desorbitats.

 • Treballeu amb companyies privades o mútues de salut?

Nosaltres no treballem amb cap companyia privada de Salut, ja que volem oferir un tractament de qualitat sense limitacions de temps i amb un preu ajustat per al màxim benefici del pacient. Per a nosaltres el model de 10′ d’atenció 5 dies/setmana que ens han proposat sempre les mútues i pel que paguen tan poc que has de tenir 5 pacient a la vegada amb el mateix fisioterapeuta, no té sentit. Preferim citar al pacient 1 o dues vegades a la setmana i que dispose de tot el temps necessari per a ser atès com cal

 • Què ocorre si vull cancel·lar la meua cita?

És important en cas de voler cancel·lar la teua cita que ens avises el més aviat possible, com a mínim 24h abans, ja que així tenim marge per ajustar l’agenda i poder atendre a altres persones que ho
necessiten.
A més, en cas de cancel·lació sense causa justificada ni amb avís previ caldrà abonar l’import complet de la sessió.

En l’actualitat els estudis més recents han demostrat la importància del paper proactiu del pacient i de l’exercici terapèutic al tractament, en comparació a un tractament completament passiu.

 • Feu massatges?

Si fem massatges però.. molta gent continua pensant que els fisioterapeutes som simplement massatgistes, i no és així. El massatge terapèutic és una ferramenta a tindre a disposició si el fisioterapeuta creu convenient segons el cas clínic i necessitats del pacient.
La Trobada es caracteritza per promoure la teràpia activa, proporcionant-li un tractament actiu en el qual aquest participa per mitjà de l’exercici terapèutic i l’activitat física. En l’actualitat els estudis més recents han demostrat la importància del paper proactiu del pacient i de l’exercici terapèutic al tractament.

 • Feu visites a domicili?

Si, a La Trobada fem visites a domicili a pacients d’edat avançada, mobilitat reduïda o persones que han sigut acabades d’operar, solem fer domicilis a Algemesí i als pobles del voltant.

Si voleu conèixer més de nosaltres: La Trobada és Cooperativa, és igualtat social

Gràcies per elegir-nos!

I si no tens cita encara però en vols, crida al 655 19 57 62!
A què esperes?
Imatge Esther Trull Llàcer

Esther Trull Llàcer

Fisioterapeuta
Especialitzada en Neurologia
, exercici i salut comunitària.

demana cita prèvia envia formulari