Tarifes i Activitats

  • Serveis de fisioteràpia

  • Logopèdia

  • Activitats al gimnàs

  • Podologia

Consulta de fisioteràpia amb cita prèvia

39€

La consulta de fisioteràpia, inclou diagnòstic i tractament de la patologia així com un pronòstic de temps de recuperació. A més a més de l’emisió d’informes a altres professionals en cas de ser necesàri sense ningun cost afegit. Tant el diagnòstic com el tractament es basen en l’evidència científica médica, garantint així la màxima recuperació en el menor temps possible. Atenem problemes de l’aparell locomotor com lumbàlgies, cervicàlgies, tendinòsis, patologia del nervi ciàtic, problemes de raquis cervical, toràcic i lumbar, hèrnies de disc, alteracions posturals,… Al centre estem especialitzats a més a més, en la fisioteràpia esportiva amateur i d’alt rendiment així com patologies neurològiques (íctus, degeneratives…)

Fisioteràpia domiciliària

49€/54€

Tens problemes de mobilitat o barreres arquitectòniques que no et permeten arribar al nostre centre? Nosaltres ens acostem a tu! Fisioteràpia al domicili del pacient, transportant tot el material necesàri per a realitzar el tractament en les millors condicions.

Assessorament clubs esportius i empreses

Evaluació de la situació ddel club i/o emmpresa i desenvolupament de l’estratègia per a aconseguir menys baixes i un augment en el rendiment i la qualitat de vidda tant dels memebres dels equips com dels treballadors de la empresa. Possibilitat d’impartir clases de Ergonomia real i funcional, exercicis de propiocepció, preparació física, estratègies per a combatir l’estrés al lloc de la feina,etc…

 

Logopèdia

  Sessió de Logopèdia: 29€  

Amb la Logopedia, previndrem alteracions de la comunicació, parla, llenguatge, veu… així com les funcions relacionades com la respiració, la masticació i la deglució.

 

Àrees de treball:

Trastorns de la veu: Disfonia funcional, orgànica, infantil i educació vocal

Trastorns del llenguatge: Retard en el desenvolupament, capacitats auditives, Afasia i Disfasia.

Transtorns de la parla: Dislalia, Disglòsia, Disartria, retards simples en la parla.

Activitats al gimnàs

Pilates terapèutic

Grups d’exercicis de Pilates Clinic, dirigit per fisioterapeutes formats per tal de aconseguir un acondicionament físic òptim per al dia a dia. Especialment indicat per a persones que han tingut o tenen patologia de raquis.

Els grups d’exercicis seran d’un màxim de 6 persones i es dividiran en 3 nivells depenent de l’estat de forma de la persona així com dels seus objectius.

 

Pilates terapèutic salut

Persones amb una patologia recent de raquis i que estan en la fase de recuperació de força o que comencen a fer Pialtes per primera vegada. L’objectiu és la recuperació total de la patologia a través de l’exercici així com identificar els patrons correctes de moviment per al dia a dia.

Pilates terapèutic normal

Persones sanes o que han tingut alguna patologia de l’aparell locomotor ja tractada i parctiquen esport de forma setmanal i volen previndre recaigudes o lesions derivades de la pràcitca esportiva o del món laboral.

Pilates terapèutic esport

Persones que practiquen esport (córrer, trail, ciclisme de carretera o de muntanya, triatló) varies vegades a la setmana de forma amateur i completar l’entrenament amb exercicis per a reforçar les zones més problemàtiques i previndre així lesions durant la temporada.

Impartit per Graduats i Diplomats en Fisioteràpia.

 

Preu

2 Sessions/set 52€ al mes

        2 Sessions/set 141€ el trimestre Matrícula: 39€

Horaris flexibles. Contacta'ns!

Num alumnes: 8

 
Servei especialitzat en Quiropòdia:
  • Hiperqueratosi i helomes (Dureses, callositats, ulls de poll...)
  • Ungles encarnades
  • Verrugues plantars
  • Micosis (Fongs)
  • Unitat de peu diabètic
Preu: Sessió: 29€